Copiii nascuti din Iubire

 


Copiii nascuti din Iubire



Inspirat de 

“Cum se pot naște copii mai sănătoși” de George Vithoulkas și Seema Mahesh Pravila Alba si Arsenie Boca - Taina casatoriei



Three main factors play a role in the health of the newborn,apart from hygiene:

1. The hereditary predisposition

2. The medical history of the parents (e.g., illnesses, vaccina-tions and drugs received in the past)

3. The psychological state of the parents at the moment of conception [10–14]




http://www.computers-40.ro/wp-content/uploads/2014/08/uflit1.gif  



Richard Schwartz in Introduction to internal family systems model: "What you feel when you make a Self-to-Self connection with someone? "There is the thirst-quenching sense of finally meeting someone who knows who you really are."  



https://www.academia.edu/38353485/Vithoulkas_How_can_healthier_babies_be_born_pdf  

https://kaisrani.com/can-healthier-children-born-george-vithoulkas-seema-mahesh/ 


Starea psihologică a părinților în momentul concepției 


Pentru incept am merge si mai inapoi la originea acestui proces, educatia pentru iubire neconditionata si gasirea partenerului ideal pentru noi. 


A iubi aceasta vine tare de departe’n mine spune poetul. Gasim exemple de iubire pura si neconditionata in marile traditii ale omenirii, unele piedute sau poate deturnate de la scopul initial. Gasim un model de cultivat si de dezvoltat in Catarea Cantarilor, nu este chiar o stiinta dar poate fi nucleul unei stiinte si discipline care ar putea schimba civilizatia umana. 

Competenta emotionala bazata pe iubire a lui Claude Steiner, o stiinta a intimitatii ar trebui dezvoltata.


Sunt doua directii pe care putem lucra . Prima este definirea calitatilor pe care am ar putea sa le aibe partenerul. Nu e vorba de a ne seta intentia sa il intalnim pe superman ci de a intelege care sunt calitatile posibile, potentiale, dezirabile.

Al doilea lucru este ca pentru a il intalni nu trebuie sa mergem in afara ci in interior. 

Intentia de a gasi ne partenerul ideal destinat  prin drept divin trebuie dublata nu de cautare exterioara cu de meditatie zilnica sistematica. 

Transmitem inocent un impuls de iubire la cel mai profund nivel al vietii, nivel la care suntem deja in entanglement cu tot dar si cu cu viitorul partener. 






Daca A suntem noi si B, C, D, E etc suntem noi prin transcendere, pe nivelul nZ il preintalnim pe viitorul partener.




De ce trebuie sa meditam gasim si in Filocalia:


“In liniste e o suprema cunoastere, pentru ca e o suprema iubire. Aceasta rapire in dragostea si cunoasterea dulcetii nesfirsite a lui Dumnezeu, Care, fiind izvorul iubirii, este chiar prin aceasta izvorul vietii, face sa paleasca toate atractiile lucrurilor si a placerilor ce le pot oferi ele, uneori in chip patimas. Acesta e continutul pozitiv al linistii.”  SFINTUL ISAAC SIRVL

https://archive.org/stream/Filocalia/filocalia-10_djvu.txt  






https://www.psychologytoday.com/us/archive?search=Intimacy&op=Search


https://youtu.be/8Are9dDbW24  Universe Size Comparison | Cosmic Eye (Original HD)



https://www.psychologytoday.com/us/blog/the-future-of-intimacy/202304/how-to-genuinely-want-sex-with-your-partner 


https://www.academia.edu/12035137/The_Science_of_Intimate_Relationships 


Activate 7 masculine Powers to Arouse Your Woman’s Love and Desire - Karen Brody   https://amzn.to/3Nf4S3o 

Karen a dezvoltat o schemă care cultivă ceea ce ea numește „Șapte arhetipuri masculine”. 



George Vithoulkas și Seema Mahesh spun: 

“Ambii indivizi trebuie să ajungă la o stare care să le diminueze conștiința egocentrică la cel mai scăzut nivel posibil și să se lase "pierduți" într-o stare sublimă a unirii în timpul punctului culminant sexual.”


“Natura a oferit mijloacele de a atinge cu ușurință această condiție , oferindu-ne capacitatea de a "cădea în dragoste", care este cel mai bine exprimată prin cuvântul grecesc "Eros". 

Este dorința extremă a unei persoane de a cuceri și de a se uni cu obiectul adorației sale.

Când Erosul este pentru o altă ființă umană, nevoia este de a deveni una cu cealaltă persoană și de a fi pierdut în această uniune. Această nevoie este satisfăcută numai atunci când o persoană are sentimentul că există

unitate absolută, care este "materializată" prin uniunea fizică erotică. Fericirea și satisfacția totală sunt resimțite atunci când acest obiectiv este atins, iar descendenții rezultați conduc la o regenerare naturală a rasei umane.” 


Condițiile în care "Eros" se poate manifesta în viața unei persoane


“Pentru ca "Eros" să se manifeste în timpul vieții unui individ, contactul fizic ar trebui să fie îngreunat la începutul curtării, iar reținerea trebuie să fie autoimpusă.”


Intr-o relatie exista 4 entitati: el si anima lui sau divinul feminin din adancul sau, ea si animus sau divinul masculin din interior. Distanta permite acestor arhetipuri sa apara si sa se manifeste. Celalalt devine un trigar pentru imaginatia celuilat care proiecteaza asupra lui valorile nelimitate ale absolutului divin. Observam prin lentila absolutului divin si observatia noastra este transformationala. Acest dialog in 4 actualizeaza potentilitati uriase de iubire si devotiune. Imaginatia devine un catalizator si aspectul relativ al fiecaruia incepe sa fie actulizat de aspectul divin absolut din celalalt. 


In jocul apropierii si distantarii veti vedea ca apropierea ne aduce aspectul relativ si distantarea aduce prin imaginatie valori virtuale de frumusete si iubire. Aceste valor odata actualizate prin distantare vor incepe sa se manifeste si in apropierea celor doi. O perioada de distantare este benefica si transformationala. Ne permite sa actualizam aspectele noastre nemarginite scose la iveala prin imaginatie din uriasele potentialitati ale sinelui fiecaruia. 


Impreuna o serie de calatorii imaginare pe filiatia generationala a fiecaruia pentru atentie, recunostinta, multumire, iertare pentru uitare si reintegrare.


Prima faza va fi aceia a unei intimitati intelectuale, emotionale si spirituale. 

Ne putem inspira aici din traditiile spirituale ale omenirii intre care Cantarea Cantarilor, traditia Sahasranama care descrie iubirea mitica spirituala dintre Radha si Krishna. Posibil ca si tardtia tantrica inainte sa evolueze in neotantra si sa devina in multe cazuti pornografie sa fi fost o arta a preludiului menita sa sustina nasterea unor copii exceptionali. 

 

Intimitatea Un studiu ontologic fenomenologic | rudolph bauer - Academia.edu


Ideal este ca acesta faza sa se desfasoare la distanta prin mijloace de comunicare electronica telefon, chat, whatsup, mail asa cum pe vremuri era corespondenta scrisa. Comunicarea poate fi si in intalniri directe daca nu se sare etapa initiala trecand la nivelul doi, cel de intimitate fizica. Exista un metabolism subtil al iubirii care la fel ca metabolizarea unui fruct este ideal sa treca prin toate fazele. Un mar este cu totul altfel metabolizat daca intai il privesti anticipezi si iti imaginezi atingerea, gustul, savoarea si parfumul apoi abia il atingi, il mirosi si il savorezi incet constient de toate etapele acestei fuziuni.



Imaginatia si creativitatea joaca aici un rol foarte important, creaza asteptari, creaza lumi imaginare posibile in lumea reala si posibile doar ca realitati de ordinul 2, doar imaginate dar cu consecinte in planul real. 


Imaginatia si creativitatea fara limite insufletesc realitati care sunt potentiale in domeniul nemanifestat al realitatii. Unele vor anticipa realitati altele doar stari sufletesti. Aici nu exista limite si vom da cateva exemple urmand ca fiecare sa dezvolte propriile realitati imaginate. 


Stephen Covey spune: "Toate sunt create două ori. Există o creație mentală, iar apoi o creație fizică. Prima oară în mintea noastră, apoi în lumea noastră. Ideea este că totul începe cu imaginația." Acest citat sugerează că procesul de creare începe întotdeauna cu imaginația noastră, adică cu capacitatea noastră de a vizualiza și de a crea o imagine mentală a ceea ce dorim să realizăm. De abia apoi, prin acțiuni și eforturi constante, putem aduce acea imagine în realitatea fizică. Prin urmare, Covey ne încurajează să ne folosim imaginația pentru a ne defini obiectivele și pentru a ne ghida acțiunile în direcția lor.


Cu ajutorul imaginatie se pot explora nu numai spatii geografice extinse megand pana la dimensiuni cosmice, dar si spatii culturale. Doi oameni care se iubesc isi pot imagina cu usurinta ca sunt in spatiul si timpul din 1001 de nopti sau in Spatiul cultural al Cantarii Cantarilor. Indragostitii pot fi apasi, eschimosi, yogini in India antica pot Fi Radha si Khrisna in gradina Vṛndāvana, pot fi asemeni lui Solomon si Sulamitei in  timpul si spatiul din Cantarea Cantarilor etc. Nu exista limita pentru imaginatie. 


Asa cum spune Stephen Covey in ceu 7 pasi fiecare lucru, fiecare proiect este la inceput trait in minte in imaginatie



In "Istoria credințelor și ideilor religioase" Mircea Eliade spune:

"Hermenutica noastră te pune în stare de simpatie cu yoginul, cu şamanul, cu aborigenul, fără a însemna o renunţare la tine însuţi, fără a te transforma în yogin, în şaman sau în aborigen. (...) Totul depinde de capacitatea ta de a te elibera de istoric şi de a-ţi reaminti că ai un punct de plecare în timpul sacru, într-un timp primordial, când toate manifestările religioase erau încă unite, erau încă implicite una în cealaltă."


In afara de asta aceste incursiuni imaginare sunt explorari ale uriasei noastre constelatii familiare. Lumea este familia noastra si tot ce ne structureaza vine de undeva din urma din istoria omenirii si a Cosmosului. 

Impreuna explorarea este o tehnica spirituala care ne vastizeaza, ne dezmargineste. Puratam in noi radiatia de fond aparuta la creatia universului si daca inchidem ochii si constientizam respiratia calatorim spre momentul creatiei omului, respiratia noastra fiind radiatia de fond a creatiei omului asa cum este descris in Biblie in Facerea 2.7. Atunci, luând Domnul Dumnezeu ţărână din pământ, a făcut pe om şi a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut omul fiinţă vie.


“Binswanger  numeşte această absorbire a chipului iubit şi transformarea pe care o provoacă: imaginaţie sau închipuire, In sensul etimologic al cuvintelor. Imaginaţia aceasta nu este o simplă fantezie sau iluzie, fără obiect real, ci primirea In suflet a chipului unei fiinţe

reale, o legătură intimă între două fiinţe ce se iubesc. Chipul fiinţei iubite sau iubitoare primit în mine îl trăiesc ca pe o adevărată susţinere sau întemeiere a vieţii mele”


Evolutia relatiei trebuie sa fie de la non fizic si imaginar deci realitati de ordinul doi la intimitate fizica si fuziune. De la explorarea spatiilor apropiate, cele ale templului corpului la mediul apropiat, indepartat si cosmic. 


Cântarea Cântărilor 1

https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=9

1. Sărută-mă cu sărutările gurii tale, că sărutările tale sunt mai bune ca vinul.

2. Miresmele tale sunt balsam mirositor, mir vărsat este numele tău;


9. Frumoşi se văd obrajii tăi, aşezaţi intre cercei şi gâtul tău împodobit cu şire de mărgăritare.

10. Făuri-vom pentru tine lănţişoare aurite, cu picături şi crestături de argint.

11. Cât regele a stat la masă, nardul meu a revărsat mireasmă.

12. Periniţă de mirt este iubitul meu, care se ascunde între sânii mei.


Explorarea imaginara a mediului imediat


16. Cedrii ne sunt acoperiş sălăşluirii şi adăpost ne sunt chiparoşii.

8. Vino din Liban, mireasa mea, vino din Liban cu mine! Degrabă coboară din Amana, din Senir şi din Hermon, din culcuşul leilor şi din munţi cu leoparzi!



Un exemplu din literatură ar putea fi poezia "The Sun Rising" de John Donne. În această poezie de dragoste, vorbitorul adresează soarelui, cerându-i să nu mai strălucească și să nu mai încălzească întregul univers, deoarece el și iubita sa creează un univers propriu, mai frumos, în care sunt singurii locuitori. Vorbitorul explorează în imaginație alte spații geografice indepartate, cum ar fi China și Peru, dar ajunge la concluzia că nu contează unde se află pe Pământ, deoarece ei doi sunt universul lor.


Un alt exemplu ar putea fi romanul "Marele Gatsby" de F. Scott Fitzgerald, în care Jay Gatsby, protagonistul, este îndrăgostit de Daisy, o femeie cu care a avut o relație în trecut, dar care acum este căsătorită cu altcineva. Gatsby și Daisy își imaginează că sunt împreună în alte spații geografice, cum ar fi Parisul sau Roma, și își fac planuri pentru a călători împreună în aceste locuri. Imaginația lor le permite să evadeze din realitatea lor actuală și să exploreze un alt fel de viață împreună.


Ceea ce propunem este o explorare sistematica a unor spatii imaginare din ce in ce mai vaste mentinand intre cei doi un spatiu de iubire care se extinde vastizand constiinta, umpland cu iubirea lor corpul, tara, lumea, universul ajungand la constiinta iubirii fara limite.


Un alt exemplu ar putea fi poezia "Bright Star" de John Keats. În această poezie, vorbitorul se adresează unei stele strălucitoare și își exprimă dorința de a fi mereu aproape de ea, să o privească și să simtă frumusețea și strălucirea sa în timp ce se află în brațele iubitei sale. El își imaginează că această stea ar putea fi un simbol al dragostei lor durabile și a dorinței de a fi împreună pentru totdeauna, chiar și atunci când vor fi despărțiți de distanța fizică: "Still, still to hear her tender-taken breath/ And so live ever-or else swoon to death." În această poezie, vorbitorul explorează spațiul astral și cosmologic prin imaginație și prin simbolism, exprimând puterea iubirii lor și dorința lor de a fi împreună chiar și atunci când nu sunt fizic în aceeași locație.


Putem pe orizontala sa petrecem cate o noapte de vis impreuna in marile orase de pe toate  continentele, in Brahmastanul lumii radiind iubire si compasiune in lume pe oricare din planetele sistemului solar,  in centrul galaxiei.


Putem sa ne purtam iubirea la inceputul vietii pe pamant si sa ne imaginam ca suntem in momentul big-bangului, impulsul de iubire care l-a generat din starea de zero.



"Doamne, fă-ne să fim una cu Tine în dragostea veșnică"  Sfântul Ioan al Crucii (San Juan de la Cruz),



"Doamne, fă-mă să duc lumină acolo unde este întuneric,

Să aduc speranță acolo unde este disperare,

Să aduc bucurie acolo unde este tristețe.

O, Stăpânule, ajută-mă să nu caut să fiu consolat, ci să consolez,

Să nu fiu înțeles, ci să înțeleg,

Să nu fiu iubit, ci să iubesc.

Căci în dăruirea de sine primim, în iertarea celorlalți suntem iertați,

Și în moartea noastră, câștigăm viața veșnică."

                 Sfântului Francisc de Assisi



"Doamne, cine te-a cunoscut, te iubește;

Cine te-a iubit, te cunoaște.

Și cine te-a cunoscut și te iubește, are totul."

                  Sfântului Toma de Aquino 


"Doamne, când nu Te aveam,

Am căutat bucurii în lucrurile pământești,

Însă acum că Te am pe Tine,

Nimic altceva nu-mi lipsește.

Doamne, Te rog, să fii întotdeauna cu mine,

Să mă înconjori cu dragostea Ta și cu harul Tău,

Și să mă ajuți să Te iubesc tot mai mult în fiecare zi."

                  Sfânta Tereza de Avila




https://youtu.be/-Uxu3me5qr4   min 0.4 copii din iubire, perioada din pantecul mamei


>>>>>


Cercetarile asupra traumei arata ca ele pot fi deteminate de energii si evenimente tot mai mici pe masura ce ne apropiem de copilarie ajungand in perioda intrauterina sa fie determinate de simpla energie a gandurilor noastre. Pe acest principiu ca energii tot mai mici pot deternina efecte pozitive sau negative cu atat mai mari cu cat ne apropiem de momentul T0.

Asa cum un arbore are uneori radacini la la fel de adanci ca si coroana incercam sa definim ca extrem de importante perioadele premergatoate intalnirii viitoarei prietene, apoi iubite, sotii si mame. 


Rezulta ca energiile preconceptiei, conceptiei si postconceptiei trebuie sa fie formate doar din energia iubirii pure.

Si trebuie sa tinem cont ca aceasta usa se deschide numai din interior, se deschide numai prin energia iubirii pure. 

"Există ușă care se deschide doar din interior."  Ralph Waldo Emerson. Emerson 



A iubi acesta vine tare de departe in mine. 


Cautarea ar trebui sa incepa cu iluminarea arborelui genealogic



Preotul Profesor DUMITRU ST NILOAE - ASCETICA ŞI MISTICA BISERICII ORTODOXE


PARTEA A TREIA DESĂV RŞIREA PRIN UNIREA CU DUMNEZEU SAU PRIN ÎNDUMNEZEIRE

1. DRAGOSTEA ŞI NEPĂTIMIREA TREPTELE DRAGOSTEI


“Marea taină a iubirii este unirea pe care ea o realizează între cei ce se iubesc, fără desfiinţarea lor ca subiecte libere.”


“Această lucrare a chipului flintei iubite absorbit de fiinţa iubitoare şi vice-versa a fost observată şi descrisă insistent de Ludwig Binswanger. El numeşte această absorbire a chipului iubit şi transformarea pe care o provoacă: imaginaţie sau închipuire, In sensul etimologic al cuvintelor.

Imaginaţia aceasta nu este o simplă fantezie sau iluzie, fără obiect real, ci primirea In suflet a chipului unei fiinţe reale, o legătură intimă între două fiinţe ce se iubesc. Chipul fiinţei iubite sau iubitoare primit în mine îl trăiesc ca pe o adevărată susţinere sau întemeiere a vieţii mele.”


Imaginatia si observarea nostra este transformationala.


“Eu am nevoie să-ţi comunic ţie anumite sensuri, şi dacă tu asculţi cu înţelegere, câştig şi eu o nouă înţelegere a lor.

Eu câştig în adâncime, îmi devin transparent ca subiect prin faptul că pătrund în adâncimea subiectului tău, sau prin faptul că tu deschizi liber adâncimile tale. Tu eşti nădejdea şi tăria mea, eu sunt nădejdea şi tăria ta. Chiar prin faptul că te ştii nădejdea şi tăria mea, te întăreşti, şi eu la fel, chiar prin faptul că mă ştiu nădejdea şi tăria ta.”








“Eu simt că, dacă aş trăi prin mine însumi, în afara legăturii de iubire cu cineva, n-aş fi nimic, dar în această legătură eu cresc, însă tot plusul pe care-1 experiez îl reduc la el. Vom vedea că acelaşi sentiment îl am atunci când cresc în dragostea de Dumnezeu. Dragostea se realizează deci atunci când se întâlnesc într-o trăire reciprocă deplină două subiecte în calitatea lor de subiecte, adică fără să se reducă reciproc la starea de obiecte, ci descoperindu-se la maximum, ca subiecte, dar cu toate acestea dăruindu-se reciproc şi întru toată libertatea.

Iubirea e pătrunderea reciprocă a două subiecte în intimitatea lor (mai mult ca întrepătrunderea între subiect şi un lucru), fără să înceteze a fi suverane şi autonome.

Prin iubire pătrunzi în intimitatea unui semen, în sâmburele fiinţei lui, mai mult decât pătrunzi în fiinţa unui obiect, chiar dacă îl asimilezi prin mâncare. îl pătrunzi fără să-l nimiceşti sau împuţinezi, ci, dimpotrivă, dându-i ocazia să crească.”


“Goethe considerând că întâlnirea a două persoane în dragoste echivalează cu punerea lor în legătură cu izvorul infinit al existenţei, care e în

continuitate de fiinţă cu natura revenită la unitatea ei prin dragoste.”


“Cu cât îl iubesc mai mult, cu atât mi se descoperă mai mult. Subiectul uman poate actualiza o astfel de legătură cu orice subiect când a luat cunoştinţă de el prin mijlocirea simţurilor. Deci virtual el e întro astfel de legătură şi e chemat spre actualizarea ei cu oricine.”


“Celălalt ni se revelează ca având o adâncime uluitoare, o bogăţie nebănuită. Dar ceea ce e ciudat e că acest plus nu poate fi definit exact. Pe câtă vreme, rămânând în contactul superficial cu semenul, când marea bogăţie a subiectului lui ne este acoperită, putem formula în concepte definite anumite însuşiri ale lui şi tindem să-l definim exact, descoperirea subiectului lui ne pune, dimpotrivă, într-o legătură cu un plus neasemănat mai mare, dar imposibil de precizat, în esenţa lui, în concepte.”


“Iubirea e un uriaş plus de cunoaştere, producând în acelaşi timp un uriaş plus de viaţă în cel iubit şi în cel ce iubeşte, dezvoltând la maximum fiinţa lui şi a mea. Dar această cunoaştere nu poate fi captată în concepte. Aici ni se descoperă tot sensul "imaginaţiei" lui Binswanger. Dându-

mi seama printr-o experienţă directă că în subiectul semenului se cuprinde o bogăţie ce nu poate fi delimitată în concepte, mă ajut de imaginaţie pentru tot plusul din el, experiat, dar necaptat în concepte.”


“Imaginaţia aceasta are multiple temeiuri de adevăr. în primul rând subiectul fiecăruia ascunde virtualităţi indefinite, care pot fi puse în valoare prin iubire. De aceea aceste virtualităţi le sesizează tot numai cel ce-1 iubeşte.”




“Cel ce iubeşte înfrumuseţează în mod real prin dragostea sa fiecare trăsătură a celui iubit nu numai pentru că proiectează de la sine un văl de lumină peste ele, ci şi pentru că de fapt cel iubit, simţind dragostea celuilalt, o trăieşte ca pe o putere ce scoate la iveală din adâncurile

sale tot ce e bun şi, în acelaşi timp, îl sporeşte considerabil; de fapt, prin dragostea noastră facem mai buni şi mai frumoşi pe alţii, precum ne facem şi pe noi înşine.

Iar în al treilea rând, cel ce iubeşte făureşte în sine un chip de lumină al aceluia, iar faptul acesta se datorează fie total virtualitătilor ascunse în trăsăturile celui iubit, fie idealurilor spre care aspiră în mod neştiut tendinţele celui ce iubeşte, fie unei sinteze a aspiraţiilor unuia cu virtuaiitătile sesizate din celălalt, ceea ce-i meii probabil.”


“In general, imaginaţia e produsul unor forte, al unor latente, al unor posibilităţi din cuprinsul comun al celor doi, din cuprinsul lui “noi".


“Astfel chipul celui iubit, idealizat de imaginaţia celui ce iubeşte, devine o forţă m odel care preface pe cel iubit din zi în zi, în vreme ce şi cel ce iubeşte actualizează tot mai mult chipul idealizat al său, făurit de celălalt.”


“Dacă ar lipsi imaginaţia, chipul fiecăruia s-ar învârtoşa şi şi-ar pierde frumuseţea. Imaginaţia e forţa prin care cel ce iubeşte scoate ca un scafandru, din bogăţia indefinită a celui iubit, frumuseţi şi lumini şi transparenţe noi pe chipul aceluia şi apoi pe chipul său, sau pe chipul comun, şi în parte îl îmbogăţeşte pe acela în mod real cu ele. Când imaginaţia se opreşte, s-a stins iubirea. Forţa imaginaţiei e iubirea, şi forţa iubirii este imaginaţia.”


“Astfel, toti cei ce credem devenim un "trup" cu El şi între noi, fapt ce se va desăvârşi în viaţa viitoare.”



“Socotim că se descoperă pe sine cel ce iubeşte pe altul, ajutat şi de rugăciune, sau cel înălţat la treapta rugăciunii mintale, ajutat şi de dragoste. Iar descoperindu-şi indefinitul subiectului propriu, descoperă în legătură şi în comunicare cu el şi infinitul divin. Aceasta cu atât mai mult cu cât descoperă şi în adâncurile semenului iubit şi în comunicare lăuntrică cu el infinitul divin. Dacă-i aşa, "imaginaţia" dragostei îşi are o sursă infinită în îmbrăcarea semenului cu trăsăturile celor mai ideale însuşiri pentru că toate şi le poate însuşi în mod actual semenul nostru, aflându-se în legătură cu Hristos, fie direct, fie prin mine, care-1 iubesc, din legătura mea cu Hristos, izvorul tuturor virtuţilor.”


“Căci Iţi dai seama că bucuria debordantă ce o are altul de tine şi voinţa nemărginită de a te cuprinde întreg în sine nu i-o provoci numai

tu cu relativitatea ta şi nici nu poate pomi numai din cuprinsul firii lui şi nu poate veni nici dintr-un izvor impersonal.

Celălalt ţi se descoperă ţie, şi tu lui, ca un dar al Persoanei infinite. Deci şi bucuria unuia de altul e un dar de la Persoana supremă de dincolo de tine şi de el. Care prin el ţi Se dăruieşte ţie, şi prin tine, lui.”


“Rugăciunea duce până la “oprirea” minţii din orice activitate îndreptată spre ceea ce-i mărginit.”


“In dragostea fată de semen, de asemenea distingem această etapă mai prelungă de bucuria debordantă a câte unei clipe ca dar de sus.”


“Extazul dragostei, adică, sau sentimentul unirii cu Dumnezeu, sentimentul că formează cu Dumnezeu un "noi” actual experiat, devine tot mai prelung, producând o bucurie, o căldură sufletească tot mai fericită.”


“Cum devenim deci prin iubire toţi ca "un singur om", unit cu Dumnezeu? Cel puţin cât trăim pe pământ, iubirea ca scurtă stare extatică nu o putem experia direct în timp decât numai în raport fie cu Dumnezeu, fie cu câte unul dintre semeni.”


“In contemplaţia absorbantă a semenului ne dăm seama că în legătură cu indefinitul subiectului său stă indefinitul divin. Deci în mod indirect se realizează prin aceasta şi unirea între noi şi Dumnezeu.”


“Prin urmare, numai în iubirea calmă de flecare zi, manifestată în fapte şi în gânduri, în iubirea creştină în sens larg, putem experia mai mult sau mai puţin o iubire cu toţi oamenii. Interesele mele, patimile mele, opiniile contrazicătoare, ca manifestări voluntare, nu mai sfâşie unitatea de natură dintre mine şi semeni. în flecare clipă accept să judec lucrurile din punct de vedere al semenului cu care mă aflu în raport, îl pun în locul eului meu pe al lui, renunţând la al meu. Făcând aşa în mod succesiv cu diferiţi semeni cu care ajung în contact, mi se întăreşte sentimentul unirii mele actuale sau virtuale cu oricine.”


“Repartizarea în persoane a fost şi este necesară tocmai pentru ca, prin iubirea reciprocă dintre ele, acestea să-şi descopere o valoare şi o frumuseţe pe care altfel n-ar fi putut-o descoperi.”


“Intâlnirii din dragoste i-am spune noi mai degrabă "regăsire". Acesta e sentimentul încercat de două fiinţe care şi-au deschis sufletele în dragoste. Natura umană îşi regăseşte prin dragoste unitatea divizată prin păcat. De aici, sentimentul celui ce iubeşte că în cel iubit îşi regăseşte "casa" după ce a rătăcit pe afară.”


“Cei ce se iubesc se primesc unul pe altul în inimă, îşi deschid unul altuia inima, adică intimitatea. Inima care se deschide celui iubit

nu e numai autorevelarea subiectului în adâncimile lui infinite, ci şi afecţiunea cu care se deschide acest subiect ca să primească pe celălalt.”


EOQ Staniloaie


“Un om cu o conştiinţă cosmică are o cantitate de iubire nelimitată curgînd în toate direcţiile, pentru tot. Cînd această iubire universală, cosmică, nelimitată, inundînd totul devine concentrată în devoţiunea faţă de Dumnezeu, atunci această stare concentrată, de iubire universală este de un asemenea grad încît aduce ultima împlinire a vieţii.” MMY - Ştiinţa Fiinţei si Arta Vieţii



Când Sinele este stabilit, descoperi că sursa iubirii nu se găsește niciodată în altcineva, ci întotdeauna în inima ta. Când sunteți capabil să accesați acel ocean infinit de iubire, iubirea devine autosuficientă, independentă și constantă, indiferent de circumstanțele voastre exterioare; indiferent dacă aveți un partener cu care să împărtășiți acea iubire sau nu, dragostea strălucește în inima voastră și vă încălzește pe tine și pe cei din jurul tău.




“Mai mult, imaginația și fanteziile trebuie cultivate și încurajate în această perioadă. Apoi, prin această chemare a naturii și prin punctul culminant al dorințelor lor, cei doi indivizi vor ajunge la o stare de satisfacție absolută. 


Această satisfacție profundă și fericire vine din acceptarea unuia-altuia pentru că unuia i se permite să intre în celălalt psihic fără rezistență și fără interferențe din partea minții. În această stare, conștiința ego-ului va fi diminuată pentru câteva momente la aproape inexistentă . 


Prin urmare, liniștea absolută, unitatea și echilibrul sunt obținute în timpul punctului culminant. Este momentul în care natura

și-a propus ca doi oameni să "ofere" tot ce este mai bun din ei înșiși,

astfel încât creația lor – copilul – să poarte aceste calități

și să devină cât mai completă posibil. 


Un cuplu in dragoste pura, din Eros, se bucura de emotii pozitive intense si se afla intr-o stare emotionala optima pentru a conferi echilibru copilului lor. 

Darul lui "Eros" nu durează mult. Este puternică la vârsta adultă tânără , în special cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani,

moment în care părinții sunt încă tineri, viguroși și nevinovați.


Este important ca procesul de conceptie sa fie in cadrul casatoriei altfel va exista un nivel de ingrijorare inconstienta care dauneaza. 


Acesta este momentul potrivit pentru a concepe și a aduce pe lume copii sănătoși .

Cu toate acestea, o astfel de situație "ideală" este foarte dificil de atins și este rareori realizată în societățile noastre moderne în care indivizii caută orgasme ușoare și rapide.


Aici, trebuie să se facă o distincție între copiii iubirii și copiii actului sexual accidental. Diferența este semnificativă. Este vorba despre găsirea potrivirii real, adevăratul partener, ceea ce înseamnă armonie la toate nivelurile. În societățile noastre, o astfel de posibilitate pare o fantezie.


Copiii iubirii vor fi cei mai echilibrați, cei mai ușor de satisfăcut și cei mai fericiți oameni. 


Dacă vrem să regenerăm rasa umană la potențialul său cel mai înalt

și să avem o societate mai sănătoasă, trebuie să lăsăm copiii "primei povești amoroase" să se nască 


Concluzii

1. Pentru ca omenirea să fie regenerată, trebuie să acordăm o mare atenție

stărilor mentale și emoționale ale părinților în momentul concepției.

2. Tinerii care întrețin relații sexuale la o vârstă fragedă nu numai că distrug posibilitatea celui mai frumos lucru care li se poate întâmpla mai târziu în viață – de a fi îndrăgostiți și de a experimenta Eros – pot pierde și șansa de a-și întâlni sufletele pereche.

3. Prelegeri ar trebui să fie dat în școli pentru a permite copiilor să ințeleagă că care se încadrează în dragoste nu este doar un orgasm bun și

este în schimb favoarea naturii. (Mă tem că actuala așa-zisă educație sexuală din școlile noastre va corupe și mai mult moralitatea deja

perturbată a copiilor.)

4. Vârstele optime la care o persoană se poate îndrăgosti este între

20 și 30 de ani. Până atunci, ar trebui să se restrângă și să nu fie condus de dorința sexuală dacă cineva dorește să găsească un partener real pentru viață care completează și completează sinele

.

5. Omologul real (dipolul) nu va fi găsit niciodată dacă cineva caută

aventuri sexuale de la o vârstă fragedă, ceea ce nu poate duce decât la

dezamăgire. Chiar dacă adevăratul partener este întâlnit mai târziu

în viață, acel partener nu va fi recunoscut.

6. Societățile noastre vor continue să degenereze dacă nu ne urmăm

inimile în viața noastră amoroasă.

7. Părinții ar trebui să sprijine tinerii care poartă copii ai

iubirii, deoarece aceștia sunt copiii care vor salva societățile

viitoare de la dezintegrare.

Referințe:

1. Anomalia J: Apărarea eugeniei: De la alegerea criptică la selecția conștientă.

SSRN Electronic Journal 2008, Disponibil la: https://philpapers.org/archive/

ANODEF.pdf

2. Stocul G: Tehnologia de alegere germinativă și viitorul uman. Reproducere

BioMedicina Online, 2005; 10: 27-35

3. Ahuvia AC: Individualism/colectivism și culturi ale fericirii: O presupunere teoretică

asupra relației dintre consum, cultură și

bunăstare subiectivă la nivel național. J Fericirea Stud, 2002; 3(1):

23–36

4. Brockmann H, Delhey J, Welzel C, Yuan H: Puzzle China: Care se încadrează fericirea

într-o economie în creștere. J Fericirea Stud, 2008; 10(4): 387–405

5. Lyubomirsky S, Sheldon K, Schkade D: Urmărirea fericirii: Arhitectura

schimbării durabile. Rev Gen Psychol, 2005; 9(2): 111–31


“Fără îndoială, este timpul ca ființele umane să exploreze și să dezvolte un nou mod de a relaționa - să descopere că putem fi „treziți” împreună.” Patricia Albere


“Deschizându-ne către dor, activează forțe puternice care ne vor muta viața și viața însăși către posibilități mai înalte de iubire și adevăr. Dorul apare dintr-o dimensiune care este mai profundă decât simțul tău individual de sine - mai profund decât sufletul tău. Ea ia naștere din necunoscut și vine prin noi în această lume.

Dorul vine din forțele divine ale iubirii și ale evoluției, în sine, aducând noi potențiale la existență. Ceva mai mare ne așteaptă, are nevoie de noi să ne trezim și să ne predăm puterii, iubirii și creativității sale. Dacă acordați o atenție deosebită, atunci când începeți să simțiți dorul, puteți simți că este o afacere în două sensuri. Ceva tânjește după tine și prin tine, și aici se află puterea imensă (și frumusețea).” Patricia Albere



“Adevăratele revoluții încep cu starea de dor”. Patricia Albere



“Dacă faci asta cu un partener, pune-l să stea vizavi de tine și să înceapă cu tăcere, privindu-se în ochii celuilalt și simțind un loc de conexiune. Țineți acea conexiune în timp ce faceți pe rând practica.”

Patricia Albere - Evolutionary Relationships  https://evolutionarycollective.com/patriciaalbere/



The Divine Feminine part of śrī durgāsaptaśatī sacitra The Goddess in Everything She is everywhere She is in you Look right now You will see her She sits in your heart She is in everything you see And everything you experience She is the experiencer and the experienced And that which is in between 

https://youtu.be/bkLUfa3n6i0 



Inteligenta Emotionala 

https://www.researchgate.net/publication/289378273_Jung_in_Love_The_Mysterium_in_Liber_Novus_Full_Monograph_Edition 


In text literele sunt referinte de semnificatia lor din sanskrita A contine toata Veda si intre A si Ka este intreg Universul


Conversia unor concepte sau adaptarea lor. Aici NLP devine 


Neuro Love Programare

“Închide ochii și imaginează-ți:

Tu porți accesorii hinduse și eu, în semn de recunoștință față de maestrul meu în Dragoste, Sărut și Devotament, mă înclin să-i ating și să-i sărut picioarele. Sărutul meu a atins lanțul gleznei și a produs un zgomot care a trimis un fiori în inima lui Devi. Această asociere sinestezică a produs o ancoră, astfel încât la fiecare pas pe care îl faci, chiar dacă nu porți un lanț de gleznă, auzi și simți sărutul meu ca un clinchet trimițând fiori de fericire în inima ta.”


Poti folosi anatomofiziologia sacra din Yoga sau poti folosi geografia sacra, poti imagina ca va sarutati pe muntele Meru sau in Brahmastanul lumii sau geografia sacra din Song of Songs : vino din Liban, mireasa, o, vino din Liban! Venind, vei trece culmile Amanei, Senirul si Hermonul peste piscuri.



“Te sărut când inspiri, te sărut când expiri

Te sărut pe Ajna când inspiri, Te sărut pe Anahata când expiri

Te sărut pe Ajna când inspiri și lotusul tău cu 1000 de petale se deschid către super abundență de iubire și  de Harul lui Dumnezeu din Ceruri

Te sărut pe Anahata când expiri și inima ta se deschide pentru a inunda lumea cu dragoste și compasiune”




“NLP kiss - la primii fulgi care cad peste noi nu am cu saruturi?

Daca la prima ninsoare as culege fiecare fulg de pe fata ta cu un sarut nu-i asa ca de cate ori ninge vei simti cum sarutarile mele ning peste tine?”



“Da, eu de cate ori iti transmit un sarut, a kiss whisper, sau un hug, or a touch, ma gandesc ca este mereu altfel, ca ofera un nou fior inca niciodata simtit. Chiar daca iti trimit 1000 sau 1001 PPDB fiecare e altfel, e nou, e ca si cand.... 

I will never kiss you like before or 2 times same way :)*** 

Every  time like first time! Like in a boloreo of kisses :)))” 


Poti explora converti sau traduce concepte din stiinta de ex aici intre quantic entanglement si iubire


“HoloKiss - proprietate naturala a sistemelor coerente. Coerenta, Entanglement, Superpozitia starilor cuantice, Iubire sunt sinonime. In sistemele coerente “portiuni ale sistemului separate prin distante macroscopice, devin corelate”, “evenimente locale au repercursiuni de-a lungul intregului sistem. Fiecare parte a sistemului devine astfel capabila sa “simta” ce se intampla in alte parti. Sistemul se comporta ca un intreg.” spune Prigogine.”


“Un eveniment, de ex un sarut, in sistemele caracterizate de iubire este simtit total, ca si cum, pentru a il parafraza pe Nichita Stanescu in a 11-a elegie, “noi sîntem cei vazuti din toate partile deodata”, noi suntem cei sarutati din toate partile deodata. Apare o empathie a ficarui punct al fiintei cu point of kiss. Fiecare parte simte amprenta specifica a sarutului respectiv care este diferita ca si emotie, fior, intimacy footprint. Un sarut pe frunte difera de un PPDB si acesta de sarutul mainii care transmite un fior complet diferit de sarutul fetei interioare a palmei. Holo Kiss este activat de iubire dar poate fi potentat prin afirmatii si kisssoapete, soft-love-touches,” 

Cu referinta la:

https://rjmp.com.ro/articles/2019.2/RJMP_2019_2_Art-01.pdf  


“JURNALUL RECUNOSTINTEI (un jurnal la care se pot adauga mereu motive de recunostinta)


Sunt recunoascator pentru iubirea ta A sunt recunoscator pentru iubirea pe care ti-o port


Sunt recunoascator pentru fiecare impuls inspirat de iubire si pentru minunatul raspuns pe care mi-l ai


Sunt recunoascator pentru abundenta in iubire, I feel I am so rich in love, so rich in Love


Sunt recunoascator pentru inspiratia cuvintelor de iubire, sunt recunoascator pentru tot ce imi inspiri si apoi pentru raspunsul inspirat


Sunt recunoascator pentru rabdare si intelegere, pentru acceptarea mea asa cum sunt


Sunt recunoascator pentru frumusetea, inteligenta, candoarea, inocenta ta care sunt tot atatea surse de inspiratie in iubire 


Sunt recunoascator pentru ca in sufletul si mintea mea rotesc mereu inca 1000 de motive de recunostinta pentru iubirea ta A, pentru iubireamea pentru A”



Nimic nu ii opreste pe indragostiti sa merga inainte de bigbag si iubirea lor, un sarut, o atingere un impuls de iubire sa fie imaginat ca primul impuls care a dat nastere universului. 



“Ylang Ylang si sarutul inainte de big bang. Short story long



Exista un Koan zen care suna cam așa "Care este chipul meu înainte de nașterea universului"? 

Este o fraza menita sa intrerupa gandirea discursiva si sa deschida mintea spre Satori. 



Referitor la momentul zero din fizica sau cosmologie  se spune ca nimic nu explica stiintific cum s-a iesit din acel moment, care a fost impulsul intern, autoreferential care a scos universul din acea stare si prin ruperi secventiale de simetrie sa ajunga la particole si la universul de azi. 



My hypothesis: doi indragostiti, guess who :)), au baut ceai de Ylang Ylang si au manifestat intentia de a se saruta inainte de Big Bang.:)) 

Acest sarut a devenit impulsul primordial care a scos universul din starea zero in care ar fi stat indefinit. 

S-a nascut astfel first love flavored universe  FLFU :)** “



Aici se poate da universului un nume stiut secret numai de cei doi, se stie ca indragostitii isi creaza propriul lor limbaj sau conventii lingvistice pe care le inteleg numai ei. Universul poate avea un nume compus din litere ale numelor celor doi de ex Ana si Ion pot crea universul ANIO Universe. 



Fraze cheie care au mereu alt sens intr-un context nou:

Did I ever mentioned how much I love U? :)))  



“Eu spun: ce frumos e afara, tu raspunzi da ce frumos e afara si toata lumea aude asta dar in contextul nostru infinit noi intelegem si traim ce frumos e adancul tau A, ce frumos a adancul tau IO si noi fuzionam in adancul nostru pentru ca “adanc pe adanc cheama intru glasul caderilor apelor Tale”. Cuvinte banale se transforma astfel in rugaciunea Doamne fa-ne sa fim una cu tine in Dragostea Vesnica! Chiar si o tacere adanca devine o rugacine adanca. “

 



“Si aici cea mai rafinata atingere (auz, vaz, gust, miros) sunt utile iubirii pentru ca pot atinge o floare oarecare si floarea care esti sa simta aceasta atingere, pot asemenea Papei Ioan sa sarut pamantul , nisipul marii sau un camp cu flori si tu sa simti atingerea buzelor mele si sa mergi cu grija, apropape plutind pentru ca simti atingerea mea plina de Iubire. Dar as putea saruta luna sau o stea sau centrul galaxiei si tu sa simti pentru ca sufletul atinge tot ce iubeste si tu, eu, impreuna cu Poetul "am iubit de cand ma stiu cerul verii straveziu"

La fel te simt, ma simti in gustul cafelei, ciocolatei, .......  “



“Dear A

Mailurile de la tine au fost ca un buchet de flori si emotii nedeschise pe care le-am deschis cu un sarut de gratitudine si bucurie si m-am imbatat de parfumul lor. Dulceata lor imi va colora ziua, o zi in care iti scriu in gand mai multe ​cuvinte decat iti pot scrie​. Si cand scriu ce palide sunt cuvintele pe langa ce poate fi realitatea, un semn :)*, 4 litere PPDB ascund simfonii de emotii  si fiori. Nu as putea pur si simplu sa sarut dulcele botic fara sa-ti acopar miinile cu sarutari. fruntea, ochisorii, ti-as kissospti lucruri si locuri cu fiori, as saruta nasucul, obrajoru. Boticul ar fi o insula de dorinta si asteptare  intr-un ocean de pupici si ne-am refugia in final in sarutul lui ca intr-o insula salvatoare in care putem sta linistiti sa ne bucuram de iubire nemarginita.

Love to PPDB U :)***”




“In fiecare dimineata  simt sarutul tau PPDB ca o manifestare a iubirii nemanifestate a lui A intr-un punct K dar care asemeni unei lingurite de miere in ceaiul cald se raspandeste in toata fiinta mea. Las apoi ca fiecare punct de intalnire a mea cu lumea sa fie un declansator al acestui bliss from total kiss: cand ma trezesc si deschid ochii, cand deschid si inchid usa, cand fac cafeaua sau deschid calculatorul si apoi cu fiecare click declansez divinul impuls de bliss of your Total Kiss. 

Si acum cand iti scriu, si mereu cand iti scriu :)***

cel care saruta trandafiRI :)***”


“sarutaRI, rspiraRI (breath in your divine fragagrance, brath out bliss 2 the world), atingeRI, fioRI, gradini de floRI sarutate in zori, gustaRI (din gustul kisstopiei, din bliss of your kiss), imbratisaRI. sensuRI, simtuRI implicate toate in rafinatele sarutuRI: tot atatea firave ofrande pentru deviA :))****”







Hug - Love supernova



“Ce incatare! Se simte in aer frumoasa eliberare si ce e mai frumos e ca vine vara si lipsa de griji da bine cu senzatia de "sand in my shoes".  https://youtu.be/Lw60WvQSmdY    

Simti starea de sand in my shoes? Divina! :))) Este ceva ce meriti si a fost o bucurie pentru mine sa ma gandesc la tine, sa fiu alaturi. Esti minunata, stay in Love!


PS Nu te gandi nici macar sa-mi raspunzi, doar daca inspiratia vine si e fara efort, alene :)) O spun pentru ca stiu ca inspiratia e starea ta naturala :))”



“Dear A,

Imi vine mereu in minte o imagine si ciclicitatea ei ma face sa cred ca exista in infinitul  de universuri paralele aceasta realitate. In imaginea asta stam imbratisati sub un pom inflorit, un cires mare care isi lasa peste noi ploaia de petale. Dar ploaia de petale inceteaza in cateva zile, florile se fac fructe rosii, vine toamna si apoi iarna si din nou primavara dar noi suntem in continuare imbratisati savurand nuante tot mai subtile ale bucuriei imbratisarii care creste mereu stabil cu fiecare clipa, ora, anotimp. Simt fiecare quanta de bucurie in tine si asta sporeste bucuria mea pe care tu o simti si asta sporeste bucuria ta pe care eu o simt si sufletul mi se umple inca si mai mult, inca si mai mult. Un proces de biofeedback bazat de iubire. Totul se schimba in jur, polua peste noi cu petale, cu cirese, apoi cu fruze aramii de toamna si  cu fulgi mari de zapada dar noi ramanem stabili animati doar de dinamica bucuriei interioare a imbratisarii fara limite de timp, de conditionare sociala sau cea a legilor naturii. Dupa o perioada de timp greu de inteles in termeni pamantesti bucuria imbratisarii creste atat de mult incat devenim o fel de supernova a iubirii sau un pulsar care umple universul cu gigantice expozii de lumina a iubirii, cu super radiatii de dragoste. Fiecare pulsatie care are loc la o perioada considerabila de timp transforma tot mai mult univesul nostru intr-un univers al Iubirii.”


​​

“Dear Angel, Dear queen of small steps :)

Si eu iti doresc o duminica incantatoare, frumosul sa te inconjoare din toate partile, impulsuri de iubire sa vina din toate directiile, Iubirea Nemanifestata sa fie simtita intr-un infinit de puncte K, tot atatea saruturi potentiale(Kiss), in stadium nascendi.

Te imbratisez si imbratisez nelimitat, nelimitatul tau aspect A si imbratisez si sarut si infinit aspectul tau K :))


“Cand esti in flow easte atat de minunat incat uneori te lasi dus de valul bucuriei si in mod normal un flow of consciousness trebuie sa duca intr-un loc minunat. Dar eu am luat intrebarea ta ca pe ceva de gen, unde va duce in concret, in relativ.


Te imbratisez - In flow, Grateful, entangled, in Love!”



“Fiecare cuvant imi pare inspirat si la locul lui, fiecare cuvant si uneori fiecare litera a ta de la A la K ridica  un val de bucurie in sufletul meu, un val care pleca din oceanul infinit si ajunge la mine ca bucurie divina. Tu stapanesti arta cuvintului simplu dar care merge la inima. You are the queen of the word who kiss. 

Descopar mereu ceva frumos, o noua calitate care imi aduce o alta bucurie speciala, un alt ton al bucuriei. “


“Tu esti cea care colapseaza iubirea nemanifestata in sarutul bucuriei.:)







“UR in my heart, te plac, ma incanti si as putea vb cu tine endless. Si cand spun loveyou, kiss U este mai mult si mai profund decat ceva erotic asa cum entanglementul a doi oameni care transcend este mai intim decat o relatie intima. Cum spunea Noica "transcendentalul este la baza lucrurilor si le sta temei".  Ma inspiri, datorita tie am intuitii fabuloase de ex cea cf careia suntm formati in intregime din saruturi nemanifestate, adormite sau cea cf careia ar trebui sa existe o particula elementara numita KISS-ON mai fundamentala decat rishonii, quarcii, leptonii si este probabil caramida lipsa care ar putea conduce la formularea marii teorii a unificarii tuturor fortelor 

Multumesc pentru tot ce mi-ai scris atat de frumos in ultimul mail. 

Te imbratisez cu darg,

Cea care guverneaza particula KISS-ON. :)  

Cea care face functia de unda A (unmanifested LOVE) sa colapseze in particula KISS-ON :)

Cea care poate trezi sarutul adormit in fiecare particula, in fiecare celula, in ficecare fiinta sau stea. :)****”






“Draga Y,

Cat de frumoasa este aceasta spirala evolutiva, eu simt mereu ca tot ce simti/spui despree mine il descopar si simt ca este adevarat si despre tine descoperindu-te si descoperindu-ma astfel de doua ori. Cineva a spus ca omul este un Dumnezeu adormit si noi trezim incet acest Dumnezeu din fiecare. I am slippy, wake me up :))*  

Cred ca asta se poate intampla si accelera la impreuna meditatie. We was in entanglement and entangled ever after.

Cuvintele tale trezesc intrega mea fiinta, calitatile venite din adancul sufletului tau infioreaza aceste calitati, le cheama la viata pe cele din adancul meu.



Tu esti cea mai imbratisabila din cele trei lumi,

Tu esti cea mai sarutabila din cele trei lumi.

Love U Love lover & and kiss goddess”





see more in http://www.vrindavan.de/1000-radha.htm 



Definirea unui univers in spatiul variantelor, un univers creat prin fluctuatie naturala din profunzimi de un impuls de iubire pura. 





“AKRI pare putin acrisor

ARIK parca intepa

dar  KRIA pare superb, like Kria Shakti    K si A il imbratisaza etern pe RI, K la inceput determina sloganul universului, prima lege: la inceput a fost sarutul, K! si RI la mjiloc este nucleul Samhita trei in unul dintre cel ce iubeste, procesului iubirii si cel iubit si in aceasta superba unitate este la mijloc intre sarutul pufos a lui K si inefabila nemanifestare a lui A. 

El, RI il imbratisaza cu Totala Iubire pe AK si apoi este imbatisat de  K si de A. 

Aceasta imbratisare imbratisata este evolutiva si poarta in ea dinamismul Iubirii Totale. Bucuria imbratisarii pe care o simte AK sporeste bucuria lui RI care este simtita de K si A si transmisa lui RI si acesta lui AK si on and on la infinit.

Ce zici? :)***



​Did I ever mentioned how much I love you? :)))**”





Dear Z,

Minunat, multumesc. Si tu esti fiinta minunata care trezeste femeia din interiorul meu, aspecte pe care nici nu le banuiam, calitati care ma surprind, un ocean de frumusete face valuri gigantice  in mine. Stau pe tarm si asist mirat ca un copil la valurile inspumate ale necunoscutului ocean din mine trezit de tine. "Adanc pe adanc cheama intru glasul caderilor apelor Tale". Tu esti un frumos catalizator de autocunoastere. Admirandu-te trezesti in mine Divinul Feminin pe care il recunosc si venerez ca primordial.”





“Dear W,

Ce frumusete divina este in ochii tai. Eu iti arat o petala tu vezi o gradina de flori, eu descopar o particula fundamentala Kiss-onul si tu creezi din ea un univers intreg, o lume de sensuri in devenire dinamica spre sensul suprem. Raspunsul tau exuberant ca un dans cosmic trezeste in mine lumi de sensuri noi, descopera valori nestiute, potentialitati nebanuite. 


Te plac enorm si imi place ca te plac si ca acesta bucurie este mereu evolutiva. Te plac more and more :))))

Love U, endlessKiss

Love RI  LRI  :))”




“Dear Q,

As putea vorbi cu tine endless, as putea tacea cu tine cu aceiasi bucurie, impreuna tacerea cu tine are uriasul sens al unui gap, as putea sa te imbratisez endless. Esti smart with a heart si orice stimul de la tine cere un raspuns iubiror.  Orice A cere un K, and each K asks for a kascading K :)**”



Folosirea unui limbaj secret a carui cheie o detind doar cei doi este un tool. A ince pe sa scrii un sahasranama pentru iubita este si el un tool admirabil mai ales ca sunt modele superbe in traditia sahasranama.





“Ma bucur mult ca te-am vazut. Prima impresie a fost ca esti o fiinta plina de bucurie, o explozie de fericire care vine din interior. Un moment am fost descumpanit, am zis: cum sa-i mai recomand eu terapia cu pupici, A este toata bucurie de la A la K?

To keep you smiling on and on :)******(many)

Te imbratisez cu drag, RI! Adica samhita dintre cel care imbratiseaza, procesul imbratisarii si cel cu drag imbratisat! Feel this!

RI”

 









Dear X,

Terapia cu pupici,  ppK, adica point to point Kisses este bazata pe stiinta, Stiinta Vedica, pe faptul ca iubirea infinita nemanifestata colapseaza intr-un punct K, un sarut nemanifestat care pastreaza toata memoria Iubirii Nemanifestat si care in final se manifesta in o infinitate de puncte ale creatiei relative de exemplu in toate punctele de pe adorabila smily face a lui AK. :)  

Terapia se bazeaza pe faptul ca un sarut poate trezi memoria lui A din K nemanifestat astfel incat fiecare punct relativ de pe smily face sa isi aminteasca si refaca perfect procesul de telomeraza adica sa copieze fara nici o pierdere informatia ADN astfel incat procesul de imbatranire sa fie anulat.  Aplicarea ppK, point to point kisses pe toata suprafata fetei: frunte, obraji, nasuc, gurita se va face inocent de preferinta dupa meditatie comuna din starea numita ritam baraprogya. 

ppK :))))******************** 2 forever young A

RI



I love wind, wind is my friend, may wind of love be with me, with you, with us. 

I am so aware of wind, I welcome his touch, wind and me are one

I hug wind with love, windy weather is so funny

Wind kisses me and I Kiss wind from A to K! kiss like a breeze, like a bRIze :))) Feel RI in any breeze, may kiss breeze be with you!






“Dear z

Ma bucur ca am trezit deopotriva psihologul din tine si copilul din tine. Dincolo de frumosul joc, lila, ma intreb cu seriozitate daca nu cumva sarutul, fie real fie transmis virtual, are capacitatea de a trezi in noi​ acel Primordial Kiss. Pentru fiecare a existat la nastere un sarut al mamei, de ex. Un sarut ar putea trezi memoria acelor timpuri in care aveam in noi paradisul sau eram aproape de el. 

PPK, so many to bring you original blissful state :)*****

Te imbratisez si sarut cu drag,

In bliss I kiss,cu drag I hug”



“Dear kiss Angel,

Sarut cu drag si cu inocenta locul in care candva erau angelice aripi mari, albe cu dorinta de trezi mereu si mereu zborul din tine, libertatea suprema, dragostea nelimitata, iluminarea sufletului, inteligenta mintii, cu dorinta plina de iubire de a trezi ingerul din tine.

I send you angelic love and kisses for divine bliss



“Propun ca in matematica iubirii care guverneaza Universul KRIA  sa notam Total Kiss cu TKi .

M Eliade are o amintire din copilarie in care spune ca avea niste perdele verzi si in imaginatia lui de copil era ca si cum ar locui intr-un strugure. :) TKi este ca si cum ai locui intr-un sarut, este ca apa unui dus de refresment pe care il faci vara, apa care te saruta si imbratiseaza total fara discriminare. Este ca un cocon care imbraca un fluture, un zbor.”


TKi4U


“De multe ori sunt coplesit si simt ca pot accepta tot ce vezi tu frumos in adancul meu doar plecat la picioarele Oceanului de Frumusete din adancul tau.”



“Dear O,

Una din legile enuntate in karma Iubirii spune:

Sa iti doresti ca ceea ce faci, va avea impact asupra unui numar infinit de oameni.   


Am putea sa ne gandim ca noi functionam ca niste relee de telefonie si de cate ori iti transmit un kiss 4 bliss sau  hug cu drag el se trasmite ca o unda care influenteaza cu bliss si drag pe toti cei care sunt intre orasele noastre. Ca un seism de iubire,  nu as putea sa te imbratisez virtual decat daca intre noi ii cuprindem si pe toti ceilalti care beneficiaza toti de o cuanta de iubire in plus de un pic de bliss in vis, de un hug de drag:)). Imagineaza-ti un tunami de dragoste care pe unde trece deschide inimi, infloreste zambete, alunga dureri...

Unda ta de iubire  desi transmisa intr-o directie   baleiaza in jur toate fiintele, oamenii, florile, cateii, albinele si toti se simt un strop mai fericiti in bliss, kiss and bless from You. 


I Fell In Love With Your Soul! :)


Te imbratisez, love vibes to reach you, to surround you, to bless you. 

RI


PS. 1000 nu este un numar este un alt fel de a spune "pana se inchide la non-stop" :)))




Respirari



“Daca as saruta urmele pasilor Tai pe nisipul de la tarmul oceanului as simti oare si eu o urma din  bucuria uriasa a oceanului de a atinge si ascunde in acelasi timp taina intalnirii Cerului cu Pamantul? “  



“Iti multumesc pentru prezenta ta suava ca vantul. delicata ca o petala, imateriala  si discreta ca filfaitul din aripi albe a unui inger, sweet like a kiss..”



“Hug you like the ocean, kiss you like the summer rain shower, touch you like breeze of a gentle wind..”





“Dear B,

Imi amtesc de o frumoasa imagine creata de Ana Blandiana in care iti sugera sa te gandesti ca in varful fiecarui for de par este o floare. Te rog sa-ti imaginezi ca in virful fiecarui fir de par este un mic boboc de floare si toti acesti boboci incep sa infloreaca atunci cand simti fiorul fericirii. Imagineaza-ti apoi ca cineva iubit, sau eu:)**, te saruta pe frunte, pana iti acopra toata fruntea cu zeci de kiss for bliss care fac toate florile din virful fiecarui fir de par sa infloreasca incet,  incet pana cand simti desupra capului o constelatie de flori, a heavenly garden, o cascada de petale care curge spre cer care se desfac incet si se indreapra ca niste mici antene parabolice spre cer sub fiorul fericirii adus de fiecare nou sarut. Seva acestor flori este bucuria si ca sa le mentii mereu deschise trebuie sa fi mereu fericita. Be happy, be happy

​1000 kiss for bliss​ a day 4 your garden of heaven, 4 you gArden of heAven :)))”

“Dear @

Multumesc pentru poze care impreuna cu magicul cuvintelor tale ma transporta in realitatea KRIA unde simt atingerea ta, prezenta ta, frumuseta si bunatatea. In aceasta realitatea suntem mereu imbratisati si sarutati. 

Te simt, simt imbratisarea ta, simt efectul tau asupra mea, o simt cu toata fiinta. Zbor, plutesc, renasc

Te imbatisez si te sarut cu trup si suflet, pe trup si suflet de la A la K :)***



“Si eu te ador ca val dar si ca ocean, esti atat de reprezentativa pentru Divinul Feminin Devi K incat simt ca ar trebui periodic, simbolic si ritual sa iti cer iertare in numele barbatilor pentru toata lipsa de tandrete si iubire cu care sunt tratate femeile, pentru toate femeile exploatate, traficate, pentru orice femeie care in copilarie nu e tratata ca o printesa si la maturitate ca o regina, iertare pentru toate femeile care nu-si actualizeaza imensul potential care ar putea vindeca planeta, iertare pentru toate femeile care nu-si dezvolta cele 1000 de abilitati si talente  descrise in acatiste si traditia Sahasranama. 

iertare pentru fiecare femeie neadorata ca o Devi, pentru fiecare copila netratata ca un inger, pentru fiecare femeie al carui drum nu este pavat de sarutari si pentru fiecare femeie careia i se cere iubirea fara sa fie imbracata in sarutari....



Iarta-ma, multumesc, te iubesc! :)*************************

R

PS Cele 1000 de nume ale iertarii dedicate Ambasadoarei Divinului Feminin - to be continued “

“Lovely A, sweet Queen of Kisses, Goddess of Unmanifested Love,

Imi cer iertare pentru fiecare femeie care a fost subiectul unui act de gelozie cat de mic. Imi cer iertare pentru toti barbatii care nu pot spune cu mandrie si demnitate asemeni poetului, "Eu nu am fost gelos, Niciodata": https://www.poezie.ro/index.php/poetry/31133/Totdeauna  

Imi cer iertare pentru barbatii care nu sunt gelosi pe iarba matasoasa pe care calca iubita incercand mereu sa o imite, sa fie covor pentru pasii ei, imi cer iertare pentru barbatii care nu sunt gelosi pe sarutul total al vantului incercand sa-l imite, pe atingerea ploii cu sarutul ei plin de prospetime, pe intrega natura infinita in tandrete, incercand mereu sa o imite. 



Te sarut cu sarutul ierbii, cu cel al vantului si te ating cu candoarea ploii plina de prospetime, te imbratisez cu tandretea nelimitata a naturii!   :)*******”



“Filo-calia, adica iubirea de frumos, in care Dumnezeu este vazut ca frumusetea absoluta. Dar desi iubim seva sarutam floarea, desi iubesc oceanul imbratisez valul care esti. Daca inteleg asta pot sa-ti spun oricand ca esti frumoasa, ca te iubesc si te sarut. Si chiar esti si eu chiar o fac mereu si mereu.

The man from Suryaloka,  Lover of Sap ,  Ocean devotee :)))) Love U’’





‘’Hug you wave!

Ocean devotee

Te iubesc Iubita mea cu gust de cafea bauta seara tarziu :))

Da, m-am uitat pe telefon si nu am avut rabdare si cuvintele tale au avut parfum de cafea, gust de cafea, efect de cafea, mi-au trezit complet simturile, imaginatia, raspunsul, acel love response, opus lui stress response. 

Mi-a placut parfumul de Cantare a Cantarilor din cuvintele tale. :) Dulci ca fagurele sunt sarutarila tale iubito, nimeni nu saruta ca tine, invata-ma o Master of Kisess sa te sarut ca tine, sa iti soptesc ca tine vorbe magice de iubire. Numai tu poti saruta dinspre suflet spre trup, numai tu saruti asa cum seva saruta floarea, asa cum roua atinge petalele si le hraneste-invioreaza-improspateaza, le intinereste. Invata-ma sa te sarut dinspre frumosul suflet spre dulcele trup. Invata-ma sa te sarut cum seva saruta floarea si sa sarut floarea pentru asimti seva in fiecare punct K. Tu ai miros de floarea pasiunii, pachouli si ilang-iland, mirosi salbatic a roua si a suflet de rasina la care capre negre se inchina, mirosi a noapte de dragoste in fanul proaspat cosit. Ai gust de cafea si sarutari furate in hamac iubito. Iubito tu ai gust ametitor de amrita, ai gustul nemuririi, esti bautura zeilor iubito. Tu esti o cupa de bucurie scufundata intr-un ocean de Bucurie Divina. Beau din cupa cuvintelor, savurez saruturile si atingerile tale si bucuria ma inunda dar cupa se umple din nou din oceanul de Bucurie Divina si beau din nou si mai imbatat de bucurie, beau mereu si mereu, din nou si din nou, bucuria de tine nu se termina, ea incepe mereu. 

Sarutarile tale sunt o masina a timpului care ma intorc spre tinerete. I want to be forever young. :)********

Intineresc cu fiecare sarut pe care mi-l dai intineresc cu fiecare sarut pe care ti-l dau. De acea nu am limite si te sarut on and on. As vrea sa te sarut pana se inchide la non-stop :)))))

Te iubesc iubita mea, te sarut si imbratisez forever and a day!”



Din perspectiva modelului IFS (Internal Family Systems), atunci când doi oameni se căsătoresc și se întâlnesc două genealogii, există potențialul de a se confrunta cu informații transgeneraționale și cu posibile traume care pot influența relația lor. În același timp, există și posibilitatea de a aduce iubirea și armonia transgenerațională prin înțelegere și lucrul conștient cu aceste aspecte.



Iată câteva sugestii din perspectiva IFS pentru a armoniza genealogiile și pentru a cultiva iubirea transgenerațională:



Conștientizarea și înțelegerea: Fiecare partener poate începe prin a-și explora propria istorie și experiențele transgeneraționale. Prin cultivarea unei atitudini de curiozitate și de înțelegere față de propriile rădăcini, fiecare partener poate începe să identifice și să înțeleagă posibilele traume sau modele transmise prin familie.



Comunicare deschisă și empatică: Este important să existe o comunicare deschisă și empatică între parteneri, unde fiecare poate împărtăși experiențele și înțelegerile lor referitoare la informațiile transgeneraționale. Ascultarea activă și înțelegerea reciprocă pot ajuta la construirea unei baze solide pentru a gestiona aceste informații într-un mod sănătos și empatic.



Lucrul cu părțile interioare: Fiecare partener poate explora părțile interioare care sunt implicate în relația lor și în relația cu informațiile transgeneraționale. Prin practicile IFS, fiecare partener poate dezvolta o relație de încredere și de conlucrare cu propriile părți, înțelegând motivele și nevoile acestora. Lucrul conștient și compasiv cu părțile care pot fi activate de informațiile transgeneraționale poate ajuta la vindecarea și integrarea lor.



Iubire, respect și iertare: Cultivarea iubirii, respectului reciproc și iertării poate fi esențială pentru a armoniza genealogiile și a crea o bază solidă pentru cuplu. Înțelegerea că fiecare partener vine cu propriile experiențe și influențe transgeneraționale poate deschide calea către compasiune și iertare, permitând relației să se dezvolte într-un cadru de iubire și susținere.



Este important să rețineți că fiecare cuplu și fiecare situație sunt unice, iar abordarea potrivită pentru armonizarea genealogiilor poate varia. Consultarea cu un terapeut specializat în IFS sau în terapie de cuplu poate fi utilă pentru a explora în profunzime și a primi îndrum



Terapie transgenerationala



“Imi cer iertare prin tine A, Regina a Iubirii nemanifestate, Doamna Pasilor Marunti, imi cer iertare tuturor femeilor pentru toti barbatii lipsiti de barbatie care au patruns in taina femeii prin fortare, prea devereme sau fara rabdare neliminata, fara infinita tandrete fara a rosti cele o mie de cuvinte de iertare, fara a spune cele o mie de cuvinte  soptite de iubire, fara amintirea celor o mie de nume care desemneza calitatile iubitei, fara a asterne pe trupul ei sacru cele o mie de saruturi pline de iubire si pasiune. Imi cer iertare pentru cei care nu invata de la soarele diminetii ca o floare se poate deschide in ore sau zile, imi cer iertare pentru cei care nu invata de la roua cum sa atinga petalele florii, imi cer iertare pentru cei care nu astepta soapta plina de iubire a iubitei, soapta care permite express si clar, care invita la cunoasterea nespusei ei taine, taina creatiei cosmosului. Imi cer iertare pentru cei care chiar si cu permisiunea soaptei iubitoare nu patrund acesta taina cu infinita smerenie, blandete si tandrete infinita ca in cel mai sacru act de initiere.”





“Angel

Secretul inspiratiei mele si zeii vor sa-l afle dar tie ti-l pot spune Iubita mea infinikissable pentru ca esti chiar tu.

Eu imi imaginez ca suntem pe o plaje, e vara cald si valurile oceanului iti ating infiorate picioarele. Stau in genunchi in fata ta si ma aplec sa-ti sarut picioarele. In momentul in care simt un singur fir de nisip pe buze sau gustul sarat al marii deja zeita vorbirii danseaza pe limba mea, daca ma ridic si iti sarut mainile reunite in marea mudra insusi zeul iubirii se ofera sa ma inspire, o unda stabate universul si toti poetii isi manifesta solidaritatea pentru gestul meu de surender fata de Divinul Feminin. 

Daca te privesc in ochi insusi Eminescu imi sare in ajutor, daca ma gandesc sa-ti ofer o floare cine imi sopteste:

Obarsile izvoare te mai leaga nu esti singur, nu esti singur”



“Daca tu m-ai saruta asemeni sevei floarea si eu as saruta floarea care esti ca sa intelg Seva  :))

Daca as saruta iarba pe care urmeza sa calci, nu-i asa ca in urma psailor tai ar creste flori? :)

Daca te-as saruta pe frunte, in Ajna, ai anticipa cele 1000 de saruturi care urmeaza si te-ai infiora intr-o clipa pentru toate? :)***

Love U, soptit in 1000 de feluri! InfiniKisses!:)***”





“Dear A

Sunt coplesit de cuvintle tale si tot ce simte frumosul tau suflet. Tot ce spui imi trezeste toata fiinta ca o antena care vrea sa capteze toat infinitele nuante subtile de bucurie, fericire si celebrare pe care le transmiti. Raspandesti in jur un parfum si o vibratie divina. Multumesc sunt plin de gratidudine, bucurie, fascinatie sacra. E o bucurie divina sa te ascult si sa-ti rapund. 

Te astept cu drag si iubitoare rabdare, savurez orice gap asa cum savurez orice gap intre cele 192 de sarutari.

You taste like Total K, and Divine Joy and Love Wisdom. Binecuvantate si incununate de succes total sa fie actiunile tale pline de iubire.



“Un impuls de iubire de la mine pentru tine acopera jumate de tara, un impuls de iubire de la tine pentru mine acopera cealalata jumatate. Impreuna avem acoperire nationala.:)* Imbratisam tara si o acoperim cu saruturi :))))****** “



“My Dear A, My dear Anima

You  R like a cosmic flower, sarut dulcele boboc al diminetii si el deschide 192 de petale, sarut apoi fiecare petala pana cand se deschid toti lotusii din Divina Gradina care esti, sarut fiecare petala pana cand infloresc toate florile din gradina botanica si din Cismigiu, te sarut pana cand se infioara a iubire padurea amazoniana, iti dau sarutari cate in luna si in stele. Apoi te sarut pe Luna, te mangai pe Pleiade, te sarut pe Carul Mare si pe steaua Polara, te sarut pe Norul lui Magelan si pe fiecare stea din Constelatia Lirei. Te sarut pe fiecare supenova si pitica alba. 

Kiss U my cosmic Love:))***”



“Dear A, UR my inspiration, cuvintele tale sunt ca supernove de sensuri care trezesc in mine frumosul si Frumosul si ma inspira la un rapuns plin de iubire cosmica. In fata valului tau de iubire venit din inima ta ma simt neputincios si din acest motiv chem in ajutor elementele, natura, universul, ingerii si poetii lumii pentru ca impreuna sa punem raspunde iubirii tale venite din suflet.

Aceasta alianta ma ajuta draga A sa-ti ofer pupici care stele sunt pe cer “



“Da, eu sunt pasarea in zbor, sunt pescarusul Johnatan Livingstone, oceanul dar si surferul :)**

Multumesc pt yesterday: yesterday, vb lui John, beatlesul, love was such an easy game to play. :))

Adicted to play love with you:)**”



“Dar cuvintele sunt sarace: play, love, kiss....  Avem nevoie in KRIA de un nou limbaj, un fel de sanskrita iubirii. Sanskrita inseamna fara scriere, fara scriere doar iubire. Gen SanskritaPrema :))



“De ex sarut. Eu nu te doar sarut, nu, niciodata!

Eu te sarut-gust-ating-ador-aud-soapta-ta-vad-have-your-vision-divinizez-cer-si-primesc-iertare-imbratisez-ascult-mangai-infior-cresc-vindec-invat-invat-de-la-tine-te-respir--te-inspir-ma-inspiri-.... 

Te sarut ca seva floarea, te imbratisez ca oceanul si vantul. Esti in mine, sunt in tine.

Infinikiss U:)))”



Imaginatia te poate transforma in alcchimist:



“My Dear X,

Si eu as vrea  sa te ating fizic si as vrea sa aprind divina chimie care este intre noi  dar mai intai as vrea sa te ating alchimic, as vrea sa-ti soptesc cele 1000 and more de cuvinte magice de iubire care sa te in-formeze si transforme from inside out in golden girl made from gold of pure and vibrant Love. Love is divine alchemist and first I want to touch you with my love, transform you in love, transform your spirit, touch your loving soul and divine body with my love. Your simple desire of touch already start transforming me, alchemically

Alchemical loving you”





“You are a beautiful soul dressed in Love. Ti-ar place sa fi imbracata in saruturi? Ca un fluture in coconul sau tesut in intregime din saruturi? My kisses? Si pe care un sarut PPDB oferit cu iubire dupa ce toata crisalida de saruturi a fost tesuta il elibereaza spre primul sau zbor? Kiss for flying bliss!Love U my Love, love U A lot”









“…la nivelul nemanifestat al lui A cele 1000 plus de saruturi sunt non-secventiale? Adica ele sunt simultane pentru ca la acel nivel timpul nu s-a nascut inca? Este ca si cum ai saruta o acadea din toate partile deodata, 1000 kisses in same time, 1000 plus de nuamnte de dulce in acelasi timp? How sweet! :)))”



RI - samhita of kisser, kiss and with love kissed :)******

​​

Poti porni in imaginatie de la un mic element real:



“Mi-a placut enorm poza trimisa de tine. Totul e frumos in poza asta si imi transmite o senzatie de curat dar nu un curat neutru ci un curat care invita la pupat.:)) La poza asta se potrivesc versurile Anei Blandiana "simt ca te apropii dupa zapaceala mestecenilor".

Senzatia este ca dulcele botic este doar avangarda pt ca tu esti dulce toata. Dear queen of kises can adress you with "Your Sweetness"? :)) Ti-as sopti intai "smriti*, smriti..." dar o soapra care este in acelasi timp si o atingere sarut. Ti-as sopti asta pentru a trezi acel total recall al saruturilor astfel incat orice sarut sa pastreze  memoria sarutului anterior si sa am plifice fericirea bliss from kiss. 

Cele o mie plus de saruturi alte unui total kiss vor fi astfel sincrone astfel incat aprope de sfarsitul unui kiss al over vom fi un bubling bliss gata sa explodeze. Feel the joy and cascading bliss? Simti ca la cea mai mica atingere cel mai usor sarut vei trai o explozie de bucurie? “

Smriti - memorie











Dedicatie cu ocazia primei ninsori: Constat că de fiecare dată când ninge, "mă gândesc că ninge cu tine". (Nichita Stănescu)  



" Femeia e o nebănuită dăruitoare de revelaţii spirituale. Cu o femeie percepi cu adevărat lumea, lumina, cerul, sfinţenia, acceptarea şi iertarea, generozitatea necondiţionată… orice".















“In seara linistita, silent night, frumusetea ta aparte mi-a colindat sufletul inundandu-l cu Bucurie!

Craciun Fericit in Bucuria Divina A! 

Love you so much, Bless you all time, Kiss4Bliss you every day!

RI is always growing in love 4 A :)****”





“Dear A,

Iti multumesc din suflet pentru acest an care a trecut si care daca ar trebui sa poarte un nume ar fi "The year of A", the year of discovery the essence of Total Knowlege wich is Love. In uratenia acestui an am descopeit frumuseti nebanuite, din noroiul timpului a crescut un Lotus in fata caruia ma plec cu gratitudine si umilinta.

Se spune ca observand ceva il transformi si observatia mea plina de iubire si gratitudine descopera mereu si mereu noi frumuseti, nu le creaza ci doar le descopera in oceanul de frumusete cu care esti una.

Raspunsul tau atat de frumos la imaginile pe care ti le propun imi inspira noi si noi forme de devotiune si adoratie. Ma imaginez acum din nou pe mine in paradisul cu mesteceni stand in fata ta pentru a incepe un nou ritual de gratitudine pentru toata frumusetea acestui an pentru toate darurile si harurile pe care le-am impreuna impartasit. Iti kisssoptesc puterea super sensibilitatii si din acel moment incepi sa simti totul cu urise valuri de bucurie, simti respiratia mea, gandul meu plin de iubire, fiecare intentie, fiecare atingere ridica un nou val de bliss. Iti kisssoptesc apoi "every kiss and and every touch will double your bliss".

Un val de bucurie se ridica atunci cand iti tin mainile in mainile mele. Cu toate acestea in mijlocului tumultului de frumusete si iubire, ferm stabilita, ferm stabiliti in Sine we are total Aware.

Iti ating mainile cu gentiletea si eleganta cu care atingi sacrul si incet cu acordul tau tacit le aranjez pentru a forma frumoasa simetrie a divinei mudre care simbolizeaza centrul, sursa, imensa putere generativa care a creat intregul Cosmos. Simti fiecare atingere in toata fiinta ta, simti fiori niciodata simtiti. Apoi asez in simetria cestei arhitecturi cosmice a mainilor tale o superba orhidee.

Incep apoi ceremonialul de multumire, un adevarat el camino divin, printr-un PPDB care trezenste in context un val urias de bliss pentru ca deja anticipezi pas cu pas ca saruturile vor cobora apoi pe gat brate si fiecare va dubla si va dubla din nou fericirea pana cand sarutul florii din centru mainilor tale va declansa o uriasa explozie de fericire care va matura ca un val de maree toate plajele cosmosului umpandu-l de bucurie, iubire si frumusete. Fiecare atom, fiecare particula, fiecare stea va fi cu o cuanta mai fericita simtind sarutul nostru. Oriunde acest val va gasi o particula si o antiparticula they will fall in love. We will be one in this love explosion who kiss with bliss all cosmos.

Totaly love U, A :)***”

​​

“Dear A

Sunt incantat de sarutat :))

Te sarut neincetat

Te sarut pe inserat,

De sarut te-as saruta dar ma tem(nu ma tem) ca s-o’nsera

Te sarut pe inserat fata buna de adorat

Te sarut cate un pic chiar pe dulcele botic :))

Ieri am vazut o emisiune cu adorabila Florentina Fantanaru, invitat Ioan Aurel Pop care spunea ca Academia a creat un dictionar tezaur al limbii romane. M-am gandit ca daca pe noi de la Academia Iubirii, Kiss Academy nu ne-a consultat nimeni sa contribuim si noi inventariand tezaurul de sarutari nesfarsit(e): sarutul poetilor, sarutul iubitilor, primele saruturi, sarutarile permise, si chiar interzise si cele traditionale gen: hai in capita sa te tuc pe gurita, mergem in sura sa te tuc pe gura? Ce frumos batic, te tuc pe botic. 

Te sarut ca si cand, te sarut in gand, te sarut gand la gand, te sarut cu gandul bun, te sarut din gand in gand, te sarut din cand in cand, te sarut ca niciodata, te sarut ca a fost odata, te sarut de indata!

Culegatorul de sarutuRI

PS Te sarut pana cand imi vine sa te sarut iar, si iar... :)**** AcademyKiss U :)***”







http://lakshmilivingarts.org/cms/the-4-arms-of-lakshmi/



Every woman is an embodiment of you.

You exist as little girls in their childhood,

As young women in their youth

And as elderly women in their old age.

— Sri Kamala Stotram

Every woman is an emanation of you.

— Sri Daivakrta Laksmi Stotram

What she asks for in return is that we treat the earth and all of her splendors with tenderness and respect, that we notice and delight in the wonder around us, the people we love, and that we listen to and follow the longings of our souls.





“Superb acest lotus, superba poza. Imi transmite ceva foarte frumos, este probabil gandul cu care ai trimis-o pe care tl salut si il sarut. 

Multumesc mult si sarut cu toata dragostea, petala cu petala, lotusul inimii tale. Fie ca el sa se deschida si dragostea lui sa inunde lumea si pe mine cel care acum in gand si cu gandul curat iti saruta chipul. 



Love U so deep!

Daruitorul de sarutuRI”











“Incintatoare imaginile, atit de multa frumusete, gingasie si puritate.

Acesta este sufletul tau care le recunoaste, le simte.

Ma uimesti pe masura ce relatia noastra se expansioneaza, cuprinde tot mai multa culoare si contur.

Simti binecuvinatrea intilnirii noastre?

Simti darul pe care l-am primit?

Simti bataia inimii?

Simti sufletul care iti soarbe gindul?

Simti atingerea fierbinte a buzelor?

Simti bucuria?”



Prin puterea inimii tale imi aduci dragoste, iubire, bucurie in suflet.

Iti multumesc pentru tot ce insemni pentru mine... si nu numai..

















“Imagine us here(imagine aici)

Fara TV si telefon spunad povesti , kisstories, si kisssoapte pana cand lumanarile se sting si ne lasa sa numaram stelele si sa testam teoria reflexologiei cosmice, incercand sa descopar prin saruturi successive carei parti din dulcea ta faptura ii corespunde carei stele sau constelatii de pe firmament. Hypotesis este ca un sarut aleator sau spre exemplu un PPDB or else aprinde sau face sa straluceasca mai tare o stea corespondenta. Sigur pana aprindem tot firmamentul sau adormim unul in bratele celuilalt. 

Primesc totul infiorat ca o floare insetata de ploaie dupa o zi de arsita

WE frumos si un neverending kiss

UR the flower I am the gardener



Adoratorul de fioRI”



UR the flower I am the gardener

Te ador si ma in-fior Ri la fiecare atingere.. a TA !

Inspirat de acest serial Netflix: Ghidul Headspace pentru meditatie, ep 5

https://www.netflix.com/watch/81304928?trackId=200257859

In tehnica bunatatii iubitoare, probabil o veche tehnica budista, vizualizezi pe cineva fiind fericit

Versiunea noastra:​

“Te vizualizez pe tine in gradina cu mesteceni intr-o zi de primavara vara. Ma apropii atat cat sa te pot atinge sau mai precis la o kissoapta distanta. Observ dorinta irezistibila de a iti atinge mainile. Citesc in ochii tai aprobarea, dorinta chiar si ma las purtat de acest impuls atingandu-te ca o adiere pe umeri in zona unde candva aripi albe angelice se deschideau pentru zbor. Inchid ochii si simt si eu cum aceasta atingere imi transmite libertatea zboorului, trairea sferelor inalte​,​ angelice. Iti kissoptesc cuvantul magic SMRITI si te rog cu fiecare atingere si cu fiecare sarut sa traiesti amintirea vie a tuturor saruturilor care ti-au infiorat vreodata corpul. Cobor cu atingerea ca o boare a mainilor tale pana in varful degetelor. Iti sustin cu mainile mele mainile uale si incep sa le sarut cu saruturi delicate, atingeri de petala dar care trezesc cascade fericire pentru ca fiecare sarut trezeste amintirea care este vie, ca si cand ar fi acum, a saruturilor trecute.

Urisele valuri de bliss pe care le simti mi se transmit si mie. Suntem impreuna aproape de kiss-blissplosion si simtim ca suntem pe punctul de blissploda daca un singur sarut mai anima bucuria saruturilor trecute, prezente si viitoare. Stam fata in fata acum abia stapanind bucuria ce sta sa umple universul. Te privesc si chiar in momentul cand credeam ca putem controla fericirea bliss care creste in noi atentia mea ajunge la DB si inteleg ca nu pot rezista, ca voi fi atras implacabil spre un PPDB care va declansa explozia de bucurie care va umple universul.

Cu cateva secunde inai​n​te deja o anticipam dar nu putem rezista si intram constient si  impreuna in gigantica explozie de bliss consciousness care matura plajele universului. Este de fapt o iluminare in care devenim una cu tot, in care suntem aici dar si oriunde dorim sa fim pentru ca ne intindem la nesfarsit. Putem fi la Londra, la Paris sau la Iasi daca doar ne indreptam atentia. Calatorim in constiinta si observam oamenii. Vedem cum un val nou de fericire​ bliss​ ii umple din interior si ii inspira dulce sa sa-si exprime fericirea iubitoare prin sarut, bliss2kiss. Mamele isi saruta copii, iubitii iubitele, merele se saruta in pom, florile se saruta pe camp, stelele isi transmite."semnale de iubire. Bliss is in the air across all universe. Observam fe​RI​cirea care insufleteste tot cosmosul​, suntem una cu eA.​.”



“Te iubesc.

Angel

Dear A, dear Angel

UR my wing, tu esti zborul meu inalt

fie ca tu sa fi  cea care

"She grants the eight mystic perfections, beginning with aṇimā (aṇimādy-aṣṭa-siddhi-dā) - अणिमाद्य्-अष्ट-सिद्धि-दा "

care face totul posibil

...si deja se intampla: I am so rich in love, so rich in love

Infinikiss U :)******

SarutaRI cu fiori florii care se deschide spre cer”





Aşadar, să fim corecţi: sărutul nu e păcat, ci act liturgic, act de iubire în şi cu Dumnezeu.   https://ortodoxiatinerilor.ro/iubirea/iubirea-indragostitilor/6173-sarutul-nu-e-pacat-ci-act-liturgic-act-de-iubire-in-si-cu-dumnezeu


https://doxologia.ro/studiul-sfintei-scripturi/raspunsul-tradatorului-un-sarut  


Semn al dragostei adevărate, sărutul nu poate fi şi semn al trădării, simulare a demnităţii, fidelităţii, respectului sau, şi mai mult, a iubirii autentice. Răspunsul Bisericii ieri şi astăzi? "Îmbrăţişaţi-vă unul pe altul cu sărutarea dragostei. Pace vouă tuturor, celor în Hristos Iisus" (I Petru 5, 14).


Semnele văzute ale acestor virtuţi sunt în cazul femeii păcătoase, care, "plângând, a început să ude cu lacrimi picioarele Lui, şi cu părul capului ei le ştergea", îndelungile ei sărutări (Lc. 7, 38).


Semn al iertării şi al împăcării (Fc. 33, 4; 45, 15; II Sam. 14, 33), sărutul dobândeşte în creştinism funcţie liturgică (Rom. 16, 16; I Cor. 16, 20; II Cor. 13, 12; I Tes. 5, 26; I Pt. 5, 14).


Sărutul este în primul rând un semn de afecţiune a părinţilor şi a bunicilor faţă de copii (Fc. 31, 28) sau nepoţi (Fc. 48, 10), însoţit adeseori de binecuvântare (Fc. 31, 55; Tob. 10, 12). Mult mai frecvent, copiii îşi sărută părinţii (Fc. 27, 26-27; 50, 1; I Rg. 19, 20; Lc 15, 20). Fraţii şi surorile (Fc. 33, 4; 45, 15; Ex. 4, 27) sau rudele apropiate (Fc. 29, 11.13; Ex. 18, 7; Rut 1, 9; Tob. 7, 6) se sărută atunci când se întâlnesc sau se despart.



1.

Sărută-mă cu sărutările gurii tale, că sărutările tale sunt mai bune ca vinul.


http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=9&cap=1  


10.

Sărutarea ta mai dulce-ar fi ca vinul, ce-ar curge din belşug spre-al tău iubit, ale lui buze-nflăcărate potolind.


http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=9&cap=7



“La marginea oceanului planetar, hand in hand, inchidem ochii si ne scufundam cateva momente in oceanul Puran, oceanul care pastreaza momentul primului sarut din care s-au nascut lumile, acel Primordial Kiss, memoria sarutului zeilor si cu aceste memorii in minte intram in oceanul planetar si complet imersati ne sarutam ca si cand.... O picatura din dulceata dulcelui tau sarut se topeste in oceanul planetar fara a se dilua facandul-l mai dulce cu o cuanta si fiorul inegalabil se transmite ca un tsunami in tot oceanul planetar impregnandu-l ireversibil. Plajele lumii sunt acum maturate de valurile acestui oceanic kiss si oricine face baie in orice mare sau ocean de pe planeta va simti de acum nevoia irezistibila de a saruta si a fi sarutat. Ne teleportam pe plajele lumii si privim cum toti cei care ies din apa simt infiorati nevoia de a saruta. Mamele isi saruta copii, iubitele iubitii, privim bucuria cu care isi exploreaza prin saruturi acea quanta de dulceata cu care au iesit din apa. Fiecare isi descopeara iubitul/iubita cu o cuanta mai dulce, mai kissable. Privim cu drag bucuria lor

 si ne sarutam si noi in valul creat de bucuria creata de acest linistit kisstorming. :)****”



Random Love Message Generator

https://www.romanticlovemessages.com/random/  






Comments